Aquest dissabte 14 d’octubre s’ha disputat un dels partits corresponents a la tercera jornada de la LLiga Catalana de bàsquet Nivell 1 amb el partit entre el CE Global Basket UAB i el Valida sin Barreras CB MIFAS amb victòria per l’equip local per un clar 47 a 24.

El partit va tenir un inici força igualat amb un resultat d’empat a sis punts al final del primer quart. El partit es va començar a decidir al segon quart, on el CE Global Basket UAB va ser molt superior a un CB MIFAS que solament comptava amb sis jugadors per afrontar tot el partit, al descans, el marcador era de 20 a 11. Després d’un tercer quart amb moltes errades per part de tots dos equips i un parcial d’empat a cinc es van disputar els darrers deu minuts on l’equip dirigit per Oscar Trigo va guanyar amb claretat amb un parcial de 22 a 8 que va deixar el marcador final en 47 a 24 a favor del CE Global Basket UAB. Destacar el gran partit del jugador local Sergio Gómez, màxim anotador del partit amb 16 punts.

L’altre partit d’aquesta tercera jornada, entre el Joventut BCR i el CE Costa Daurada, s’ajornat i es jugarà en properes dates.

El proper cap de setmana del 21 i 22 d’octubre es disputen els partits corresponents a la quarta jornada. Dissabte 21 el CE Costa Daurada juga contra el CE Global Basket UAB i diumenge 22 el CE BCR CEM Hospitalet disputa el seu partit contra el Joventut BCR.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies