Aquest dissabte 14 d’octubre s’ha celebrat una Jornada Inclusiva a la ciutat de Lleida per conmemorar el 20è Aniversari del Programa Hospisport a la ciutat amb un gran èxit de participació a les diferents estacions esportives situades a la Pl. Sant Joan. La Jornada, organitzada per la Federació ha comptat amb la col.laboració de l’Ajuntament i la Diputació de Lleida.

Durant tot el matí la gent ha pogut gaudir i practicar fins a sis esports i activitats com el bàsquet en cadira de rodes, on durant tota la Jornada ha estat un dels esports amb més participació per part tant dels més petits com delss més grans de la familia. L’hoquei en cadira de rodes, el boccia, slalom, un circuit d’handbikes i també el rugbi en cadira de rodes han estat altres dels esports que la gent ha pogut descubrir durant tot el matí. Tots aquests esports han estat dinamitzats per monitors i tècnics de la Federació i ha comptat amb la col.laboració de voluntaris d’escoles de la ciutat.

A més, també es van lliurar plaques commemoratives de l’esdeveniment a totes aquelles persones i institucions que han fet possible i han col.laborat durant tots aquests anys al Programa Hospisport, com l’Ajuntament de la ciutat, la Diputació de Lleida, la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a les terres de LLeida i el Dr. Oriol Martinez i el Sr. Pedro Ruiz que van ser els iniciadors del Programa Hospisport entre d’altres destacades personalitats.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies