Dissabte 30 de setembre s’ha disputat la Supercopa d’hoquei en cadira de rodes a la localitat de Malgrat de Mar entre el guanyador de la LLiga Catalana de la temporada 2016-2017, l’ADB Barberà i el subcampió del Campionat de Catalunya disputat a Banyoles als X Jocs Catalans, el club Comkedem. ja que el campió, també va ser l’ADB Barberà.

El gran protagonista de la Supercopa ha estat el jugador de l’ADB Barberà, Asier Sánchez, autor dels sis primers gols del partit en els primers minuts del partit, deixant la final ja sentenciada a favor de l’ADB Barberà. El resultat a la mitja part va ser de 9 a 1. La segona part, amb tot ja decidit, va baixar d’intensitat i va destacar Óliver Vilela, autor dels quatre gols del Comkedem a la final. El resultat final de la Supercopa ha estat de 14 a 4 a favor de l’ADB Barberà.

Abans de la competició, organitzada per la Federació amb la col.laboració del Club Patí Malgrat de Mar i l’Ajuntament de la localitat, es va fer entrega del Trofeu de Campions de la LLiga Catalana de la temporada 2016-2017 a l’ADB Barberà.

  1. 30 setembre, 2017

    ‘Va baixar d’intensitat’ jajaja aquest escrit qui la fet algú de Barberà?

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies