Aquest dissabte 30 de setembre ha començat la competició d’aquesta nova edició de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb els partits entre l’Escola AFA contra el CB Granollers i els Màsters FCEDF contra la SE Bamesad.

Al primer partit, entre l’Escola AFA i el CB Granollers, l’equip local va dominar el joc, tant en l’atac com, sobretot, en defensa ja que el CB Granollers solament va anotar10 punts a la primera part, per 28 punts de l’equip local deixant el partit ja sentenciat al descans. La segona part va ser molt més igualada amb un parcial de 14 a 12 a favor de l’Escola AFA, deixant el marcador final en 42 a 22. A l’altre partit del Nivell 2, el club valencià de la SE Bamesad va guanyar un partit molt igualat davant els Màsters FCEDF que es va decidir al darrer quart per solament dos punts de diferència, 19 a 17.

La propera jornada del Nivell 2 de la LLiga Catalana, serà dissabte 21 d’octubre amb els partits, Màsters FCEDF contra l’Escola AFA i la SE Bamesad contra CB Granollers.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies