Dissabte 14 d’octubre la Federació organitza, amb la col.laboració de l’Ajuntament i la Diputació de Lleida, una jornada inclusiva a la Pl. Sant Joan de Lleida amb motiu de la celebració del 20è Aniversari del Programa Hospisport a la ciutat. La jornada comença a les 10h fins a les 14h.

Durant tot el matí la gent podrà descobrir i practicar fins a sis esports i activitats com el bàsquet i l’hoquei en cadira de rodes, boccia, slalom, handbikes i també el rugbi en cadira de rodes, tots aquests esports dinamitzats per monitors i tècnics de la Federació.

Durant la jornada també es lliuraran plaques commemoratives de l’esdeveniment a totes aquelles persones i institucions que han fet possible i han col.laborat durant tots aquests anys al Programa Hospisport.

Programa Hospisport

El programa Hospisport és un Programa Rehabilitador per a persones amb una discapacitat física ingressades, o recentment donades d’alta, dels Hospitals Públics catalans adscrits al programa.

El programa també dona servei a aquelles entitats, associacions i persones particulars que volen fer exercici físic, adaptat a les seves capacitats, amb l’objectiu de millorar la seva salut i la condició física general.

El programa Hospi Sport és una eina de millora de la salut, de l’autonomia, la normalització social, evitar el sedentarisme, control del pes corporal, treballar la mobilitat articular, ocupació del temps de lleure i, en definitiva, del benestar general de la persona i la qualitat de vida de la persona discapacitada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies