Del 21 al 23 de setembre s’ha disputat la 1a Copa Euroamericana Ciutat de Tigre de rugbi adaptat a la Universitat Tecnològica Nacional (UTN) de Buenos Aires (Argentina) amb la participació del BUC de Barcelona reforçat amb jugadors del CAI Esport Adaptat de Saragossa. Són els primers esportistes espanyols, en formar part d’una competició internacional de rugbi en cadira de rodes a Amèrica.

Els altres equips participants són els amfitrions Tigre Quad Rugbi d’Argentina, Criolls d’Uruguai i el gran favorit per guanyar el campionat, Santer Rio de Brasil. Tots aquests equips gaudeixen de més experiència que els esportistes espanyols, a causa d’un major desenvolupament d’aquest esport en els seus respectius països.

El BUC va realitzar un gran torneig ja que va guanyar dos dels partits disputats, finalitzant en la tercera posició final. L’equip dirigit per Paula Murillo va guanyar el primer partit, davant els Criolls d’Uruguai, per 46 a 25, després, amb els emfrontaments amb el Santer de Brasil i el Tigre d’Argentina no va poder guanyar-los. A les semifinals, van perdre per un ajustat 43 a 32 davant els amfitrions, els Tigres d’Argentina i, finalment, van guanyar el partit per la tercera posició final als Criolls d’Uruguai per 49 a 40.

En l’actualitat, la CNRSR (Comissió Nacional de Rugbi en Cadira de Rodes), està treballant el desenvolupament de la futura selecció nacional amb la base dels jugadors i tècnics que han participat en aquest campionat internacional.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies