Dissabte 30 de setembre comença una nova edició de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes, una edició que aquest any comptarà amb la participació de nou equips dividits en dos nivells, sens dubte, un gran pas endavant pel bàsquet en cadira de rodes a Catalunya.

La LLiga Catalana està dividida en dos nivells per afavorir la competitivitat i igualtat entre tots els equips participants. El nivell 1 compta amb la participació dels cinc millors equips, està formada per el CE BCR CEM Hospitalet, CE Costa Daurada, CR Global Basket UAB, Joventut BCR i el Valida Sin Barreras CB Mifas i el Nivell 2 amb quatre equips: Escola AFA, Màsters FCEDF, CB Granollers i la Secció Esportiva Bamesad de València. La Primera Fase será en format de liguilla tots contra tots i després hi haurà els enfrontaments per les finals i les fases d’ascens i descens de nivell.

Aquesta és la LLiga Catalana amb més equips participants, una aposta de la Federació per millorar i potenciar el nivell i la popularitat d’un dels esports més coneguts de l’esport adaptat com és el bàsquet en cadira de rodes. A la secció de bàsquet en cadira de rodes de la web de la Federació es pot consultar el calendari de la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies