Durant la jornada final del 24è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes masculí i 7è Memorial Joan Palau i Francàs es va fer un petit però emotiu acte d’homenatge i reconeixement a totes les jugadores, tècnics i àrbitres que van participar als Jocs Paralímpics de Barcelona 92.

L’acte va comptar amb la presència del Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, el Sr. David Escudé i la diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, la Sra. Maite Fandos que van fer entrega d’unes plaques conmemoratives de l’acte. Durant els seus parlaments van destacar la gran feina que es va portar a terme i el gran llegat que van deixar els Jocs Paralímpics de Barcelona 92, no solament per la gent amb discapacitat, sinò per tota la ciutat en general, un exemple a seguir per part de tots.

Els protagonistes de l’homenatge van ser el jugador Eloi Guerrero i les jugadores catalanes que van formar part de la Selecció: Montse Gràcia, Pepi Rosa, Mº José Solà, Begoña Baños, Antonia Montoro, Matilde Ruiz, Consuelo Gómez i Mª José Moya, els tècnics Ramón Gisbert, Juan Antonio Torrente i Antonio Guillén, els àrbitres Sergi Campos i Francisco Javier Verde i el Director d’instal.lacions de bàsquet en cadira de rodes de la competició paralímpica, Ricardo Moreno. La gran majoria d’ells van estar presents a l’acte d’homenatge.

  1. 18 setembre, 2017

    es un satisfacio tindra una cusina con tu,

  2. 20 setembre, 2017

    Me llena de orgullo haber sido participante en las Olimpiadas de Barcelona 92

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies