Diumenge 17 de setembre el medallista paralímpic a Rio 2016, Jaume LLambí, va possar punt i final de forma definitiva a la seva llarga trajectòria com a jugador de bàsquet en cadira de rodes jugant el 24è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes masculí i 7è Memorial Joan Palau i Francàs amb la Selecció Catalana.

La Federació li va retre un petit homenatge en l’acte d’entrega de medalles del Trofeu, “sempre he volgut retirar-me aquí a Catalunya, i jugar aquest Trofeu amb la Selecció Catalana era la millor manera en que podia fer-ho, hem de deixar pas a noves generacions que, per cert, ho estan fent força bé” va dir Jaume després de rebre el merescut homenatge.

Jaume Llambí, medallista de plata als Jocs Paralímpics de Rio 2016, suma 196 internacionalitats amb la Selecció Espanyola. Als darrers 20 anys ha jugat al Fundosa ONCE (actualmente CD Ilunion) on ha guanyat 13 lligues, 13 copes del Rei i 2 Copes d’Europa, sens dubte un gran palmarés per un jugador referent del bàsquet en cadira de rodes català. A partir d’ara farà les funcions de segon entrenador del CD Ilunion.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies