Aquest cap de setmana del 15 al 17 de setembre s’ha disputat el 24è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes masculí i 7è Memorial Joan Palau i Francàs a les instal.lacions del CEM de l’Espanya Industrial amb victòria de l’equip Pilatus Dragons de Suïssa.

Dissabte es va disputar la primera fase del torneig on tots els equips es van emfrontar entre ells i on es va començar a veure la superioritat de l’equip suís que va guanyar tots els partits disputats amb superioritat. El partit clau de la jornada va emfrontar al Leonards Guyenne Bordeaux contra el Meylan Grenoble on l’equip de Burdeus va guanyar per 60 a 47 accedint d’aquesta manera a la gran final de diumenge.

Diumenge es van jugar els partits finals amb victòria de Meylan Grenoble sobre la Selecció Catalana per 47 a 38 aconseguint d’aquesta manera la tercera posició del Trofeu en el que va ser el darrer partit de l’esportista i medallista paralímpic Jaume LLambi. A la gran final, Pilatus Dragons i Leonards Guyenne Bordeaux van disputar el partit amb més intensitat i igualat del torneig on al final es va imposar la major qualitat de l’equip suís amb un marcador final de 58 a 48.

Abans de la final, va tenir lloc l’acte d’homenatge i reconeixement a totes les jugadores, tècnics i àrbitres que van participar als Jocs Paralímpics de Barcelona 92

En el següent enllaç podeu accedir a totes les estadístiques completes dels partits disputats al 24è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies