Del 15 al 17 de setembre es disputa el 24è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes masculí i 7è Memorial Joan Palau i Francàs a les instal.lacions del CEM de l’Espanya Industrial (C/Muntades 37) de Barcelona.

En aquesta edició, el Trofeu és una gran oportunitat pels equips europeus per preparar la nova temporada 17/18 ja que juguen la màxima competició europea. Comptem amb un quadre de participació brillant amb equips i jugadors reconeguts a nivell mundial i amb un gran nivell esportiu on jugaran en format de liguilla, tots contra tots. Dissabte es jugaran els partits de la primera fase i diumenge es disputen els partits finals entre el tercer i quart classificats i la gran final. Així doncs, les seleccions participants seran les següents:

– Leopards de Guyenne Bordeaux (França)
– Pilatus Dragons (Suïssa)
– Meylan Grenoble handibasket (França)
– Selecció catalana absoluta

A més de la competició esportiva, durant el 24è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona i, dins dels actes de conmemoració dels 25 anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics celebrats a Barcelona 92, diumenge 17 abans de la gran final, es farà un homenatge i reconeixement a totes les jugadores, tècnics i àrbitres que van participar als Jocs Paralímpics de Barcelona 92.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies