Diumenge 10 de setembre s’ha disputat la SuperCopa de bàsquet en cadira de rodes dins del 33è Torneig BBVA de Bàsquet a la localitat de Sant Julià de Vilatorta que han disputat l’equip campió de la LLiga Catalana, CE BCR CEM Hospitalet contra el guanyador de la Copa Catalunya, l’UNES FC Barcelona amb victòria per aquest últim equip per 55 a 22.

El partit va començar força igualat entre els dos equips, amb el CE BCR CEM Hospitalet aguantant el ritme del partit davant l’UNES FC Barcelona, el resultat al final dels 10 primers minuts era favorable a l’equip blaugrana per 10 a 6. El segon quart va ser el més decisiu del partit, on un parcial de 4 a 18 va permetre distanciar-se de forma definitiva a l’UNES FC Barcelona que va arribar amb un marcador de 28 a 10 al final dels primers 20 minuts. Durant la segona part, els jugadors de l’UNES FC Barcelona, liderats per Carlos Rodriguez, autor de 14 punts juntament amb Alexander Carrillo, no van permetre apropar-se en el marcador al CE CBR CEM Hospitalet, guanyant la SuperCopa de bàsquet en cadira de rodes amb un marcador final de 55 a 22.

El partit es podrà veure en diferit al canal Esport 3 dilluns 11 de setembre a partir de les 21:30h amb els comentaris del periodista esportiu Victor Lavagnini i l’exjugador de bàsquet en cadira de rodes de l’UAB Global Basket, Enric Comelles.

Foto (33è Torneig BBVA de Bàsquet)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies