Del 6 al 9 de juliol s’ha disputat el Campionat d’Espanya de Boccia al Centre Esportiu Amate de Sevilla, organitzat conjuntament per la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Paràlisi cerebral i la Federació Andalusa d’Esports de Persones amb Paràlisi Cerebral i on van participar 16 esportistes i 5 tècnics, repartits en les categories BC3, BC4 i BC5.

Catalunya es va proclamar Campiona d’Espanya a la modalitat BC4 / BC5 per parelles després de guanyar a la Comunitat Valenciana per un marcador final de 6 a 2. Destacar també la contundent victòria de Vasile Agache (BC4) davant Ramón Prat per 10 a 0 guanyant d’aquesta manera el Campionat d’Espanya. D’altra banda, Joan Pahissa va perdre davant Ignacio López per 2 a 6 a la final de la nova categoria BC5.

La propera cita d’aquesta disciplina esportiva tindrà lloc també a Sevilla del 31 de juliol al 7 d’agost amb motiu de l’Open Mundial.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies