Del dijous 6 al diumenge 9 de juliol s’ha disputat la 31 edició de l’Open Internacional de Berlin de natació, una de les proves més importants i veteranes que es disputen a Europa i en la que han participat els millors nedadors i nedadores paralímpics catalans del moment.

Destacar la gran actuació de Núria Marquès (CN Sant Feliu) que ha batut el rècord del món a la prova dels 50m esquena S9 per dues vegades, primer amb un temps de 33.25 i després el va rebaixar fins els 32.76. Destacar també la medalla de plata aconseguida a la prova dels 100m esquena amb una millor marca d’1.08.98 superada solament per la britànica Alice Tai. A la categoria masculina destacar al nedador del CN Sabadell, Óscar Salguero, que ha marcat nous rècords d’Espanya a les proves de 50m braça SB8 amb un temps de 32,01 i també als 200m braça. Óscar Salguero també va guanyar la prova dels 100m braça.

D’altra banda, destacar també la medalla d’or de Sarai Gascón (CN Terrassa) a la prova dels 100m papallona i la segona posició de Miguel Luque (Adapta2) a la prova dels 50m braça per darrera de l’italià Efrem Morelli. A categoria júnior destacar la segona posició a la prova dels 50m lliures del nedador Ariel Schrenck.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies