Del 7 al 9 de juliol s’ha disputat el VI Campionat d’Espanya Caixabank d’escoles de bàsquet en cadira de rodes al Pavelló Nord de Sabadell amb la participació de cinc equips de tota Espanya, entre ells el Global Basket UAB, segon a la classificació final.

El Campionat va començar la tarda del divendres amb victòries dels dos equips favorits, Global Basket UAB 62 a 28 davant l’Econy Gran Canaria Accesible i el Zuzenak 64 a 23 davant Andalusia. Dissabte es van disputar les dues jornades centrals del Campionat amb el partit decisiu entre el Zuzenak i el Global Basket UAB després de dues victòries seguides dels dos equips. Els jugadors del Zuzenak, dirigits per Lander Lozano, van guanyar amb autoritat al Global Basket UAB per 59 a 33 proclamant-se d’aquesta manera campió d’Espanya a falta d’una jornada pel final del Campionat. El partit més destacat de la darrera jornada, disputada el matí de diumenge, va ser l’enfrontament entre la Federació de Madrid i Global Basket UAB per la segona posició, on l’equip català va guanyar amb un marcador final de 57 a 34, aconseguint el subcampionat d’Espanya d’escoles de bàsquet en cadira de rodes.

Foto (Antonio Moros)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies