Aquest diumenge 2 de juliol pel matí s’ha disputat el Campionat de Catalunya d’estiu Open de natació a les instal.lacions del Club Natació Sabadell amb la participació de més de 75 nedadors i 17 Clubs d’arreu de l’Estat Espanyol.

Sarai Gascón (CN TERRASSA) va guanyar les proves de 100m papallona S6-S13 amb un temps de 01:09.72 i un total de 877 punts, els 50m braça SB1-SB13 amb 685 punts i la prova de 50m Lliure S1-S13 amb 707 punts per davant de Marian Polo Lopez (CN BADIA) que va aconseguir 700 punts. Destacar també el rècord d’Espanya aconseguit per Marta Garcia Serrano (CN MATARÓ) als 100m SB1 – SB13 amb un temps de 03:10.91 i 384 punts.

A categoria masculina destacar les victòries i campió absolut de Catalunya de Miguel Luque (ADAPTA2) a les proves de 150m Estils SM1-SM4 amb 646 punts i a la prova de 50m Braça SB1-SB13 amb un temps de 50.97 i 869 punts. Destacar també la gran actuació de Jose Antonio Marí Alcaraz-García (CN TERRASSA) que va batre el rècord d’Espanya a la prova dels 50m Esquena S1 – S13 amb un temps de 32.10 i 705 punts.

Per clubs el guanyador va ser el CN MATARÓ amb 135 punts, per davant del CN TERRASSA amb 84 punts i ADAPTA2 amb 39.