Una vegada finalitzada la temporada d’hoquei en cadira de rodes, és temps de fer un balanç que es, sense cap mena de dubte, molt positiu pels equips catalans. El gran protagonista ha estat l’ADB Barberà que ha guanyat la LLiga Catalana i també el XIII Campionat d’Espanya de Powerchair Hoquei per clubs disputat a València.

L’ADB Barberà ha guanyat una edició més de la LLiga Catalana amb una gran superioritat sobre els altres dos equips participants, Comkedem i Dracs Guttmann, revalidant d’aquesta manera el títol aconseguit la temporada pasada. A més, l’equip català, tampoc va tenir rivals al XIII Campionat d’Espanya de Powerchair Hoquei per clubs on va guanyar tots els partits davant equips valencians i madrilenys, revalidant el títol aconseguit la temporada pasada a Palafolls.

La nota negativa de la temporada ha sigut la no celebració del VI Campionat d’Espanya per autonomies on la selecció de Catalunya era l’actual campiona i máxima favorita per emportar-se el Campionat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies