Aquest cap de setmana del 24 i 25 de juny s’ha disputat el Campionat d’Espanya per Clubs d’Atletisme per a esportistes cecs, amb discapacitat física, intel·lectual, paràlisi cerebral i sords a les pistes d’atletisme “Purificación Santamarta del Complex Esportiu San Amaro” de la ciutat de Burgos.

Rafa Botello es va proclamar campió d’Espanya de 5000m, categoria T54, amb un temps de 11:58:60 per davant de Jordi Madera (11:58:74). A la prova dels 800m va ser Jordi Madera qui va guanyar a Rafa Botello per solament 51 centèsimes. L’atleta de les Franqueses va finalitzar en segona posició la prova dels 200m (T51-54) on també va participar Richard Mais que va finalitzar en tercera posició i Diego Parrondo (llicència FCEDF) en cinquena posició. Richard Mais també va participar als 100m (T51-54) finalitzant en segona posició amb un temps de 17.82 i Diego Parrondo quart amb 37.01 i Richard Mais també es va proclamar campió d’Espanya a la prova dels 400m (T51-54) amb un temps final de 1:02.79 amb tercera posició de Diego Parrondo. D’altra banda destacar també la participació de Carlos Javier Pérez Hernández (llicència FCEDF) que va guanyar el llançament de javelina (F41-46) amb un llançament de 41.01. metres.

El campionat ha reunit durant tot el cap de setmana a més de 170 participants provinents de tota Espanya.

Foto (Rafa Botello)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies