L’Associació, sense ànim de lucre, Projecte Afiliats busca crear un espai audiovisual de referència com a nexe d’informació per a facilitar al seu accés i així potenciar la inclusió de les persones amb discapacitat dins la societat. Per això volen donar forma, com a primer pas, el projecte audiovisual transmèdia Afiliats a l’esport, per donar a conèixer els esports adaptats i promoure l’esport inclusiu.

Per informar adecuadament en que consistèix el projecte Afiliats a l’esport i qui es l’Associació Projecte Afiliats ha convocat una sessió informativa al Campus de Poble Nou de la Universistat Pompeu Fabra el dia 5 de Juliol a les 18h a l’aula 52.015.

Junts per la inclusió
¡Us esperem!

Data: 5 Juliol
Hora: 18h
Direcció: Carrer de Roc Boronat, 138 Barcelona
Lloc: Aula 52.015 (Edifici de la dreta)
Més informació a: afiliatsvp@gmail.com
Web
Facebook

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies