Aquest dissabte 17 de juny ha tingut lloc l’acte de cloenda de la temporada escolar i la temporada de les escoles federatives de la Federació a les instal·lacions del personal de La Caixa amb una gran participació per part dels nens integrants de les escoles i les seves famílies.

Durant tota la jornada els nens van participar en diferents activitats esportives i descobrir esports com el bàsquet, l’hoquei i el rugbi en cadira de rodes a més, amb la possibilitat de fer-ho en companyia dels seus familiars. Durant la jornada es va fer una entrega d’obsequis i sortejos de material i roba esportiva de diferents clubs col.laboradors de la Federació. Per finalitzar la jornada, es va fer un petit pica – pica per tots els assistents.

Ara els nens comencen unes merescudes vacances per començar amb forces renovades una nova temporada al setembre.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies