Aquest dissabte 3 de juny es va celebrar el V Aniversari de l’Ateneu Les Bases de Manresa amb una gran festa dedicada a tota la familia amb activitats adreçades a petits i grans on la Federació va estar present amb una activitat de bàsquet en cadira de rodes.

Tot i que la pluja va amenaçar al llarg de tota la jornada matinal de la festa, els petits i grans van poder descubrir l’esport adaptat a través del bàsquet en cadira de rodes, va ser una de les activitats esportives presents a la jornada on també van haver-hi música en directe, animació, exposicions, activitats, tallers, jocs gegants i moltes més activitats.

L’Ateneu Les Bases és un centre polivalent d’esport i cultura ubicat al barri de la Carretera de SantPedor de Manresa i referent per tota la comarca del Bages i on la Federació vol obrir la seva delegació de la Catalunya central a partir de la propera temporada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies