El RCD Espanyol organitza, el proper dissabte 29 d’abril, a partir de les 18 hores, la Jornada de Salut “Pel derbi, deixa’t la sang!!!”, coincidint amb la celebració del derbi RCDE – FCB, a la zona de la RCDEstilShop als voltants de l’Estadi.

El RCD Espanyol organitza la Jornada de Salut amb la col·laboració del Departament de Salut i l’Ajuntament de Cornellà. La jornada pretén promoure els hàbits de vida saludables en salut i esport per a la prevenció de malalties i promoció de la salut.

L’acció central serà una DONACIÓ DE SANG, a més, s’han organitzat un conjunt d’activitats amb l’eix central de la promoció de la salut i la prevenció, adreçades a tota la família, des de la promoció de l’alimentació i l’activitat física en els infants, a les activitats preventives en els adults i l’impuls de la donació de sang. La Federació estarà present amb un stand i una zona de promoció del bàsquet en cadira de rodes on tothom podrà gaudir i descubrir aquest esport. Altres entitats presents a la jornada seran l’Agència de salut pública, Creu Roja i l’Associació Espanyola contra el càncer entre d’altres.

DIA: DISSABTE 29 D’ABRIL
HORA: A partir de les 18 hores
LLOC: Zona de la botiga de l’Estadi del RCD ESPANYOL DE BARCELONA (accés Avinguda Baix Llobregat)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies