Aquest dimecres 26 d’abril va tenir lloc l’acte de reconeixement per part de la Generalitat de Catalunya a 180 esportistes i equips de Lleida que van obtenir un èxit destacat en les seves competicions. L’acte es va celebrar al Pavelló de l’Oli de les Borgues Blanques i va comptar amb la presència del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras.

Entre els esportistes reconeguts destaca la presència de Guillem Pérez i Oriol Ruiz, tots dos esportistes formen part de les escoles federatives a la delegació de la FCEDF a Lleida. Oriol és l’actual campió i rècord d’Espanya de la modalitat d’slalom on Guillem Pérez va finalitzar en la tercera posició. Aquest any, per primera vegada, s’ha distingit majors de 14 anys, quan abans era a partir dels 16.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies