Aquest dissabte 29 d’abril s’ha disputat la darrera jornada de la LLiga Catalana d’aquesta temporada amb la disputa del partit entre Comkedem i l’ADB Barberà a l’Escola Sagrat Cor de Sarrià amb victòria per l’ADB Barberà per 18 a 8. Amb aquest resultat l’ADB Barberà es proclama campió de la LLiga Catalana.

Els dos grans protagonistes del partit van ser el jugador local Vilella, autor dels vuit gols del seu equip i el jugador visitant Sánchez, que va marcar dotze gols per l’ADB Barberà, entre ells els set primers gols del partit. El resultat a final de la primera part era favorable a l’ADB per quatre a onze. La segona part, tot i que el partit ja estaba decidit, va continuar amb domini de l’equip visitant que va guanyar amb un parcial de set a quatre.

Amb aquesta victòria, l’ADB Barberà ha guanyat tots els partits que ha disputat de la LLiga Catalana, el club Comkedem a finalitzat a la segona posició després de guanyar els partits davant Dracs San Rafael, equip que tanca la classificació d’aquesta edició de la LLiga Catalana d’hoquei.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies