La natació i l’hoquei en cadira de rodes són els esports protagonistes del proper cap de setmana del 29 i 30 d’abril amb la disputa de jornades de la LLiga Catalana de les dues disciplines esportives.

La piscina de Can Mercader a Cornellà (Carrer Bonavista, 70) serà l’escenari, dissabte a partir de les 16h, de la tercera jornada de la LLiga Catalana de natació amb la participació d’alguns dels millors nedadors catalans del moment. La darrera jornada d’aquesta edició de la LLiga Catalana de natació es disputarà als X Jocs Catalans el cap de setmana del 27 i 28 de maig a Banyoles.

D’altra banda, dissabte al matí, es disputa la darrera jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes amb el partit entre Comkedem i l’ADB Barberà a l’Escola Sagrat Cor de Sarrià (Carrer de Ramón Miquel i Planes, Barcelona).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies