Dins de les competicions que es disputen el 27 i 28 de maig als Jocs Catalans que, aquesta edició, tindran lloc a Banyoles, destaquen el Campionat de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes i la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes. Divendres passat, dia 21 d’abril, es va portar a terme el sorteig dels enfrontaments en les dues competicions.

El Campionat de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes es disputa en format de lligueta, tots contra tots, els partits tindran lloc al Pavelló de la Draga. El resultat del sorteig ha estat el següent:

Partit 1: Comkedem vs ADB Barberà
Partit 2: Dracs Sant Rafael vs Perdedor Partit 1
Partit 3: Guanyador Partit 1 vs Dracs Sant Rafael

També s’ha portat a terme el sorteig de la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes en format de Final Four, les semifinals i el partit per la tercera posició tindran lloc al pavelló de la Farga i la final al Pavelló de la Draga. El resultat del sorteig ha estat el següent:

Semifinal 1: UNES FCB vs CE BCR CEM L’H
Semifinal 2: Valida Sin Barreras CB Mifas vs Global Basket UAB
Final: Guanyador Semifinal 1 vs Guanyador Semifinal 2

A més de les competicions de bàsquet i hoquei en cadira de rodes, durant el cap de setmana dels Jocs Catalans també es disputaran competicions de natació, petanca, pàdel entre d’altres Esports, a més d’exhibicions i activitats de promoció durant els dos dies.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies