Aquest diumenge 23 d’abril s’ha disputat una de les Maratons més importants del món, la Marató de Londres, amb la participació de més de 50 esportistes en la modalitat de cadira de rodes, entre ells els catalans Rafa Botello i Jordi Madera.

Rafa Botello ha finalitzat en la cinquena posició en un espectacular final a l’sprint on els setze primers corredors han arribat amb solament sis segons de diferència. El guanyador va ser el britànic David Weir amb un temps final d’1:31:06. Rafa Botello va realitzar un temps d’1:31:09. Per la seva part Jordi Madera va ser una altre dels corredors que va arribar en el grup del davant, va realitzar un temps d’1:31:12 en la posició catorze. Tots dos corredors catalans han participat a la Marató de Londres, just una setmana després de disputar la Marató de Boston.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies