Aquest dissabte 22 d’abril s’ha celebrat la Jornada Final de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes a Sant Cugat del Vallès amb partits i activitats de promoció a més de la gran final que ha guanyat el CE BCR CEM L’H davant el CB Granollers.

El pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler i als seus voltants van ser l’escenari de diferents activitats de promoció relacionades amb el bàsquet en cadira de rodes a més dels dos partits finals de l’edició d’aquesta temporada de la LLiga Catalana. El primer dels partits, va ser un partit d’exhibició que el van disputar el Bamesad de Castelló contra l’equip de Costa Daurada amb victòria per l’equip català per 61 a 20. La Final de la LLiga Catalana la van jugar el CE BCR CEM L’H davant el CB Granollers, on l’equip de l’Hospitalet va guanyar clarament el partit amb un resultat final de 81 a 10. El CE BCR CEM L’H ha guanyat tots els partits que ha jugat aquesta temporada de la LLiga Catalana.

  1. 24 abril, 2017

    Quin equip és el CE BCR CEM L’H??? La primera vegada que veig un equip tot amb sigles i sense cap nom ¿¿??¿¿??

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies