Aquest dissabte 22 d’abril s’ha disputat la cinquena Jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes amb el partit entre l’ADB Barberà i els Dracs Sant Rafael al Pavelló Maria Reverter de Barbera del Vallès amb una clara victòria per l’equip local per 14 a 1.

L’ADB Barberà va començar el partit amb un fort ritme i decidit a deixar sentenciat el partit en els primers minuts i així va ser ja que als 10 primers minuts ja guanyava per 7 a 0 gràcies als gols de Sánchez i Rodriguez, els dos jugadors més destacats de l’equip local. El resultat al final de la primera part va ser de 9 a 1. La segona part va ser molt diferent ja que el partit estava decidit a favor de l’equip local i el parcial en aquesta segona part va ser de 5 a 0 a favor de l’ADB Barberà.

Dissabte 29 d’abril es disputa la darrera jornada amb el partit entre el Club Comkedem i l’ADB Barberà a l’Escola Sagrat Cor de Sarrià (Carrer de Ramón Miquel i Planes 38) de Barcelona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies