La Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) ha donat a conèixer aquest dimarts la relació de jugadores i el cos tècnic de la selecció femenina per al Campionat d’Europa A de Bàsquet en Cadira de Rodes, que es disputarà a Adeje (Tenerife) del 21 al 30 de juny, que posarà en joc cinc places per al Mundial d’Hamburg 2018.

Entre les esportistes convocades destaca la presència de la jugadora catalana Judith Nuñez (2.0) i també de Sira Moros (3,0), jugadora aragonesa però amb llicència catalana, totes dues jugadores del Club Global Basket UAB i que ja van disputar amb la selecció espanyola l’Europeu B l’any passat a Atri (Itàlia), on Espanya va guanyar la medalla d’or. El seleccionador és Abraham Carrión i, al cos tècnic, destaca també la presència d’Adrià García com a preparador físic de la selecció.

Espanya ha disputat fins ara 12 campionats d’Europa femenins: 11 d’ells, campionats d’Europa A (quart lloc a Wetzlar 2007; cinquè a Hamburg 2003, Villeneuve d’Ascq 2005, Stoke Mandeville 2009, Natzaret 2011, Frankfurt 2013 i Worcester 2015, i sisè a Charleville-Meziers 1989, Ferrol 1991, Berlín 1993, i Madrid 1997), i un campionat d’Europa B (or en Atri 2016).

Foto (Global Basket UAB)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies