Aquest dissabte 22 d’abril es disputa la cinquena Jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes amb el partit entre l’ADB Barberà i els Dracs Sant Rafael al Pavelló Maria Reverter (C/ María Reverter 80-88) de Barbera del Vallés a les 12h.

L’equip local arriba a aquest partit com únic imbatut de la competició i gran favorit per guanyar el partit i la LLiga Catalana d’aquesta temporada. Dissabte 29 d’abril es disputa la darrrera jornada amb el partit entre el Club Comkedem i l’ADB Barberà a l’Escola Sagrat Cor de Sarrià
(Carrer de Ramón Miquel i Planes 38) de Barcelona.

La propera competició d’hoquei en cadira de rodes tindrà lloc dins de les competicions dels X Jocs Catalans del 27 i 28 de Maig a la ciutat de Banyoles amb la disputa del Campionat de Catalunya.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies