El proper dimecres 7 de juny tindrà lloc la cerimònia d’entrega dels Guardons de l’Esport organitzats per la Fundació Catalana per l’Esport i on el programa Hospisport de la Federació ha estat un dels projectes guanyadors. El programa Hospisport basa la seva actuació en la integració social de les persones amb algun tipus de discapacitat física, facilitant una visió constructiva i normalitzadora per aquest col·lectiu, tenint com a objectiu afavorir el procés de rehabilitació i reinserció social a través de la pràctica de l’esport.

El programa Hospisport ha compartit guardó amb l’Associació Esportiva Nordic Walking Pirineus (Puigcerdà) i el projecte Esportianitza’t d’Atlas Sport Consulting (Tiana) a la categoria de Foment i difusió dels hàbits esportius.

El president de la Federació, el Sr. Josep Giménez, la directora del programa Silvia Dalmau i el doctor Oriol Martinez seran els representants de la FCEDF en aquest important acte que comptarà amb la presència del Sr. Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

Els Guardons de l’Esport 2016 posen en relleu la vessant social de clubs, entitats i persones que formen part de la gran xarxa esportiva de Catalunya i lluiten per millorar, a través de l’esport, la qualitat de vida de les persones.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies