Aquest dissabte 27 de maig s’ha disputat el Campionat de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes dins del programa de competicions dels X Jocs Catalans celebrats aquest cap de setmana a la localitat gironina de Banyoles amb victòria de l’ADB Barberà que va guanyar tots els partits de la competició.

El pavelló de la Draga va ser la seu on es van disputar tots els partits del Campionat. El primer dels partits va emfrontar l’ADB Barberà contra el Club Comkedem al que va guanyar per un clar 20 a 6 amb Asier Sánchex com a gran protagonista amb 13 gols. El segon partit el van disputar Comkedem contra Dracs Guttmann, la primera part va finalitzar amb un ajustat 2 a 0 a favor de Comkedem que va guanyar finalment el partit per 9 a 1. El darrer partit del Campionat el van jugar l’ADB Barberà contra els Dracs Guttmann, un partit dominat des del principi per l’equip vallesà que va aconseguir el títol de Campió de Catalunya després de guanyar per un clar 14 a 3.

Amb aquesta victòria, l’ADB Barberà revalida el títol aconseguit la temporada pasada disputat a Calella de Mar.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies