Aquest dissabte 27 de maig s’ha disputat la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes dins del programa de competicions dels X Jocs Catalans celebrats aquest cap de setmana a la localitat gironina de Banyoles amb victòria de l’UNES FCBarcelona davant el Club Global Basket UAB.

El pavelló de la Farga de Banyoles va ser la seu de les semifinals de la Copa Catalunya, el primer partit el van disputar el CE BCR CEM de l’Hospitalet i l’UNES FCBarcelona amb victòria per l’equip blaugrana per un clar 61 a 36 després de dominar durant tot el partit. A la segona semifinal, el Global Basket UAB va guanyar a un Club MIFAS que va jugar amb moltes baixes per un marcador final de 62 a 24.

Per la tarda es va disputar el partit per la tercera i quarta posició final, un espectacular partit que va guanyar el CE BCR CEM Hospitalet per solament un punt de diferència, 46 a 45, davant el Club MIFAS. La gran final la van disputar els dos equips favorits, un partit dels que fa afició i molt igualat durant tots els minuts, a la mitja part el resultat era d’empat a 28 punts. El tercer quart va ser decisiu, amb un avantatge de 42 a 34 a favor de l’UNES FC Barcelona que no va dónar opció a la remontada del Global al darrer quart, guanyant d’aquesta manera, per un resultat de 54 a 49, una Copa Catalunya de gran nivell entre tots els equips participants.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies