Aquest diumenge 28 de maig s’ha disputat el Trofeu Jocs Catalans de natació dins de la 4ª Jornada de la LLiga Catalana que s’ha disputat a les piscines del Club Natació Banyoles dins de les competicions dels X Jocs Catalans amb una gran assistència de públic a les grades de la piscina que van disfrutar d’una gran jornada de natació.

Els guanyadors absoluts han estat, a la categoria femenina, la nedadora del CN Badia, Marian Polo per davant de Sarai Gascón (CN Terrassa) i d’Anna Monfà del CN Sabadell. Pel que fa a la categoria masculina el guanyador ha estat el nedador paralímpic Antoni Ponce (CN Sitges) per davant dels també paralímpics, Miguel Luque (Fundación Adapta2) i José Antoni Marí (CN Terrassa).

Per relleus, l’equip A del CN Terrassa format per Pau González, José Luis Corredera, Sarai Gascón i José Antonio Marí van guanyar per davant de Jubal Edo, Marc Sala, Mónica Opósita i Ángel Serrano de la Fundació Adapta2, la tercera posició del podi va ser per l’equip A del CN Mataró, format per Andrea Sánchez, Marta Colom, Jordi Gordillo i Ariel Schrenk.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies