Aquest diumenge 4 de juny s’ha disputat el 68è Campionat de Catalunya i 20è en Arc Adaptat a la ciutat de Lleida amb una forta pluja durant tot el campionat que va propiciar marques per sota de les previsions. La competició es va portar a terme a la instal·lació municipal de Pardinyes sota l’organització del club Pardinyes i la FCTA amb la participació de cinquanta-quatre esportistes, entre ells, 3 amb discapacitats. En Arc Adaptat sènior destacar al campió Jesús Martínez que va sumar un total de 508 punts i el segon classificat, Hèctor Garcia. A la categoria Màster, el guanyador JL. Amador, va obtenir 548 punts.

La nota negativa del Campionat van ser les lamentables paraules del president del Club Pardinyes davant la postura dels esportistes amb discapacitat que van participar, que feia dues setmanes parlaven amb FCTA per trobar solucions a què l’accessibilitat al camp de tir municipal sigui la correcta, davant d’aquesta queixa, les paraules del president no van ser altres que “no podem fer res, si voleu us ajudem a entrar i si no, marxeu, què voleu més drets que ningú!”. L’únic dret que volien el grup d’esportistes discapacitats, era poder accedir al camp de tir com tothom. Els companys del Club Tir Arc Olesa van donar suport a aquesta iniciativa negant-se a participar, el que va provocar la rectificació i el sentit comú i en tant sols tres minuts es van facilitar l’accés als esportistes. Solament era qüestió de tenir voluntat.

Josep LLuís Amador.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies