Aquest dimarts per la tarda ha tingut lloc el IV Col.loqui sobre l’Esport Adaptat al Saló de Plens de l’Ajuntament de Banyoles amb motiu dels X Jocs Catalans del proper cap de setmana.

La jornada ha comptat amb la presència del Sr. Pep Pujols, representant territorial de l’Esport de la Generalitat a Girona que va destacar en la seva intervenció “la necessitat de promocionar l’esport per a les persones amb discapacitat per millorar la seva qualitat de vida”. Durant la jornada van tenir lloc diferents ponències dedicades a l’esport adaptat. David Campón i Lluís Turró (FCEDF) van presentar els diferents programes de la Federació destinats a les escoles i el programa Hospisport. Es va presentar el Projecte CreaXarXa a càrrec de Miriam Barra (EUSES), un projecte destinat a la formació i sensibilització per afavorir la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Albert Carbonell (President del Club MIFAS) va descriure la gestió de la Secció Esportiva MIFAS dedicada als esports de bàsquet en cadira de rodes, boccia i “l’escoleta” d’esport adaptat, explicant la seva història i les dificultats que es troben alhora de poder competir en esports com el bàsquet en cadira de rodes.

Per finalitzar la jornada, es va realitzar la presentació dels X Jocs Catalans de l’Esport adaptat a càrrec del President de la Federació, el Sr. Josep Giménez que va dónar a conèixer totes les activitats i competicions del proper cap de setmana a Banyoles i animar a tots els presents a gaudir de l’esport adaptat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies