Aquest cap de setmana del 27 i 28 de maig s’han celebrat els X Jocs Catalans a la ciutat de Banyoles amb una molt bona acollida per part de la ciutat i la seva gent que ha participat activament en les activitats de promoció on han pogut gaudir d’esports com el bàsquet en cadira de rodes i handbikes.

Pel que fa a la competició dissabte, el Pavelló de la Draga va ser la seu del Campionat de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes on l’ADB Barberà es va proclamar campió després de guanyar els seus partits davant Comkedem i els Dracs Guttmann. Al mateix pavelló es va disputar també la final de la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes entre l’UNES FC Barcelona i el Club Global Basket UAB, un gran partit que es va decidir per petits detalls per l’equip blaugrana.

Diumenge es va disputar el Campionat de Catalunya de pàdel amb la victòria de la parella Miquel Martí i Pedro Garcia i la 4ª Jornada de la LLiga Catalana, Trofeu Jocs Catalans de natació amb la presència dels millors nedadors i nedadores paralímpics catalans al CN Banyoles on Antoni Ponce i Marian Polo vam ser es guanyadors absoluts. Catalunya va guanyar per un ajustat 29 a 27 el Trofeu Jocs Catalans de rugbi en cadira de rodes. A la competició de petanca la competició va comptar amb tres clubs durant el mati de dissabte als exteriors de la Draga.

Durant tot el cap de setmana s’han portat a terme als exteriors del Pavelló de la Draga activitats de promoció de l’esport adaptat obertes a tothom amb un gran èxit d’assistència i participació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies