L’edició d’enguany dels Jocs Catalans serà una de les edicions més nombroses de tota la història de la competició. Participaran més de 200 esportistes i tècnics inscrits entre totes les disciplines a falta de poc menys d’una setmana per la celebració dels X Jocs Catalans.

Els esports d’equip són els que més esportistes aporten als Jocs Catalans. Al bàsquet en cadira de rodes participaran a la Copa Catalunya el CB MIFAS de Girona, el CE Global Bàsquet UAB i l’UNES FC Barcelona. Tres també seran els clubs participants al Campionat de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes, amb la participació de l’ADB Barberà, el Comkedem i els Dracs Guttmann.

Altres esports també aporten un número important d’esportistes com la petanca i, sobretot, la natació on participaran els millors nedadors i nedadores paralímpics catalans a la 4ª Jornada de la LLiga Catalana, Trofeu Jocs Catalans amb gairebé 60 esportistes i tècnics inscrits. Durant els dos dies de competicions també es portaran a terme els Campionats de Catalunya de petanca i al pàdel adaptat. També hi hauran exhibicions de ball esportiu, volei i rugbi en cadira de rodes entre d’altres esports.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies