Aquest cap de setmana del 20 i 21 de maig s’ha disputat al Pavelló Nord de Sabadell la Final Four per lluitar per l’ascens a la Divisió d’Honor nacional de bàsquet en cadira de rodes on han participat els dos equips catalans, CE Global Basket UAB i UNES FC Barcelona, que no han pogut accedir a la Divisió d’Honor de bàsquet en cadira de rodes.

El primer partit el van disputar l’UNES FC Barcelona contra el BSR Vistazul, un partit molt igualat que finalment va guanyar l’equip sevillà per 48 a 39. CE Global Basket UAB va debutar contra el Servigest Burgos que, després d’anar per sota del marcador durant gairebé tot el partit, els burgalesos van remuntar en l’últim minut i mig amb un parcial de 0-8 amb el que vvan guanyar el partit per 37 a 33. Dissabte per la tarda es van emfrontar els dos equips catalans amb victòria per l’UNES FC Barcelona per 50 a 44 deixant al CE Global ja sense cap opció per pujar a Divisió d’Honor.

Diumenge, CE Global Basket UAB va guanyar el seu partit contra el BSR Vistazul que ja havia guanyat els dos partits que havia disputat per un resultat final de 53 a 40. El darrer partit de la Final Four el van disputar l’UNES FC Barcelona contra Servigest Burgos, per decidir el segon lloc i jugar el partit de promoció a Divisió d’Honor, finalment el Servigest Burgos va imposar la seva superioritat i va guanyar l’UNES per 49 a 35 aconseguint d’aquesta manera jugar el partit de promoció d’acens

Foto (Antonio Moros)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies