Aquest cap de setmana del 20 i 21 de maig s’ha disputat el IV Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de rugbi en cadira de rodes al “Centro Deportivo y Cultural de la ONCE” (Paseo de la Havana, nº 208) de Madrid amb la victòria de Catalunya, reeditant d’aquesta manera el títol aconseguit la temporada pasada.

La selecció, dirigida per Paula Murillo, va guanyar els dos partits del Campionat, el primer d’ells contra Madrid, un partit dominat en tot moment per Catalunya que va guanyar per 36 a 13. Després de la victòria d’Aragó davant Madrid per 37 a 10, s’havia de disputar el partit final al matí de diumenge entre Aragó i Catalunya per definir el Campió d’Espanya. El partit va ser el més intens de tot el cap de setmana i, finalment, Catalunya va guanyar per un resultat final de 36 a 26, reeditant d’aquesta manera el títol de Campiona d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

Durant les dues jornades del Campionat d’Espanya també ha tingut lloc una jornada de tecnificació dirigida a esportistes i entrenadors per millorar els seus coneixements d’aquest nou esport adaptat a Espanya.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies