L’arquer d’arc adaptat, Josep Lluís Amador, ha guanyat la LLiga Catalana Màster per segon any consecutiu després de disputar les quatre jornades on les tres millors puntuacions han sumat un total de 1750 punts per obtenir la primera posición final. Josep Lluís Amador també ha aconseguit a la darrera jornada superar el rècord de Catalunya en arc adaptat amb un total de 602 punts. Hèctor Garcia ha finalitzat a la 11ª posició en categoria sènior amb un total de 907 punts. D’altra banda, destacar el tercer lloc aconseguit per Jesús Martínez al “Gran Premi de Madrid” en arc adaptat amb un total de 375 punts.

La propera cita pels esportistes d’arc adaptat és el diumenge 4 de juny al Campionat de Catalunya Open i Adaptat que tindrà lloc a les instal.lacions Municipals de la localitat de Pardinyes.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies