Divendres passat es va reunir el jurat dels Premis “Joan Palau” 2017, on s’han valorat la vintena de candidatures rebudes en les diferents modalitats del premi. Els Premis, organitzats per la FEDDF i el Reial Patronat sobre Discapacitat, porten el nom del que va ser President de la FCEDF i posteriorment de la Federació Espanyola i persona clau en l’impuls de l’esport de persones amb discapacitat física al nostre país. Entre els guardonats destaquen els catalans Núria Marquès, Premi al millor esportista després de guanyar una medalla d’or i una altre de plata als Jocs Paralímpics de Rio 2016 i Jaume Llambí, Premi a la millor trajectòria esportiva.

El jurat ha estat format pel President de la FEDDF, D. José Alberto Álvarez; la Cap de Servei de l’Àrea de Programes i Activitats del Reial Patronat sobre Discapacitat, Sra. Elena Jariod; el director-gerent del Comitè Paralímpic Espanyol, Alberto Jofre; el tècnic d’Alta Competició del Consell Superior d’Esports, Sr. Ricardo Navacerrada; el periodista esportiu de RNE, D. Emilio Javier Arroyo; en representació de la Junta Directiva de l’FEDDF, Sra. Alicia Bermúdez; en representació de la Comissió Delegada, Sr. Javier Pérez; i en representació dels comitès tècnics, D. Miguel Ángel García, donant fe de l’acte, el secretari general de la FEDDF, D. Francisco Bartoll.

El lliurament dels guardons tindrà lloc dissabte 3 de juny al CRE Discapacitat i Dependència de San Andrés del Rabanedo (Lleó), a la finalització de l’Assemblea General de la FEDDF.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies