Aquest cap de setmana del 20 i 21 de maig es disputa al Pavelló Nord de Sabadell la Final Four per lluitar per l’ascens a la Divisió d’Honor nacional de bàsquet en cadira de rodes amb la participació dos equips catalans, CE Global Basket UAB i UNES FC Barcelona.

Aquest dimarts s’ha designat a Sabadell com la seu dels partits finals d’ascens de bàsquet en cadira de rodes que es disputaran al Pavelló Nord (Ronda de Collsalarca, 4 ) els altres dos equips participants són el BSR Vista Azul i Servigest Burgos.

Horaris dels partits:

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies