Aquest cap de setmana del 13 i 14 de maig s’ha disputat la fase d’ascens a Divisió d’Honor Nacional de bàsquet en cadira de rodes, amb la participació dels equips catalans CE Global Basket UAB i UNES FC Barcelona al Grup 1 amb seu a Sabadell i que s’han classificat brillantment per la Final Four que tindrà lloc aquest proper cap de setmana.

El primer partit del Grup el van disputar el CE Global Basket UAB contra el BSR Zuzenak “B” al que va guanyar per un clar 47 a 20 final, un partit que va dominar des del començament i on a la mitja part ja guanyava per 27 a 10.

El segon partit de la jornada matinal de dissabte va enfromtar l’Unes FC Barcelona amb l’equip Salto Bera Bera (Donosti) al que va guanyar per 55 a 42. Dissabte per la tarda, CE Global Basket UAB va jugar contra Salto Bera Bera al que va derrotar per 63 a 45, un partit que es va decidir en els dos darrers quarts i, l’UNES FCBarcelona va guanyar amb autoritat el seu partit davant el BSR Zuzenak “B” per 59 a 38, un partit que es va decidir ja en el primer quart amb un parcial de 25 a 6 a favor dels jugadors d’Oriol Claret.

Diumenge pel matí es van emfrontar els dos equips catalans que ja estaven classificats directament i que van oferir un gran espectacle al Pavelló Nord de Sabadell amb una ajustada victòria per l’UNES FC Barcelona davant del CE Global Basket UAB per 44 a 42.

La Final Four per lluitar per l’ascens es disputa el cap de setmana del 20 i 21 de maig i emfrontarà als equips catalans amb el BSR Vista Azul i Servigest Burgos.

Foto (Antonio Moros)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies