Aquest diumenge 14 de maig es va poder gaudir al pavelló Olimpic de Reus un partit amistós de bàsquet en cadira de rodes entre els jugadors del C.E. Costa Daurada (actualment, l’únic equip de la província) que van guanyar exitosament per 62-18 al C.B. Granollers, subcampió de la Lliga Catalana.

Els jugadors, dirigits per Myriam Blasco, van jugar molt còmodament a casa seva, aconseguint molt bones sensacions de cara a les competicions de la propera temporada.

El partit va comptar amb la presència del Sr. Carles Pellicer, alcalde de Reus, i els regidors d’Esport i Benestar Social de la ciutat.

NdP CE Cosa Daurada

CategoryBàsquet
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies