Aquest diumenge 14 de Maig es disputa un partit amistós de bàsquet en cadira de rodes entre els equips C.E. Costa Daurada i el CB Granollers a les 12h al Pavelló Olímpic de Reus. Un recinte i una oportunitat única per gaudir del bàsquet en cadira de rodes a la provincia de Tarragona.

El C.E. Costa Daurada és un equip de bàsquet en cadira de rodes, amb la seu social a la localitat de Reus, amb una llarga trajectòria esportiva i que, després d’uns anys d’inactivat, ara vol tornar a competir a la Lliga Nacional. Per la seva part, per C.B. Granollers, sub-campió de Lliga Catalana d’aquesta temporada, és una gran oportunitat per continuar la seva progressió ja que és un equip que s’ha creat a principis de temporada.

  1. 9 maig, 2017

    Com jugador del Reus, us garanteixo que serà un partit de lo més entretingut he interesant.
    Gràcies a tota aquesta gent que posa una miqueta de la seva part per gaudir dels esports adaptats

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies