Aquest cap de setmana del 13 i 14 de maig es disputa la fase d’ascens a Primera Divisió Nacional de bàsquet en cadira de rodes, amb la participació dels equips catalans CE Global Basket UAB i UNES FC Barcelona que jugaran al Grup 1 amb seu a Sabadell.

Els dos primers classificats de cada grup jugaran una Final a Quatre per definir els dos equips que jugaran a Primera Divisió la temporada vinent. Els partits del proper cap de setmana del Grup 1 tindran lloc al Pavelló Nord (Ronda Collsalarca,4) de Sabadell.

GRUP 1
CE Global Basket UAB
Salt Bera Bera
UNES FC Barcelona
ZUzenak BSR

GRUP 2
Servigest Burgos
BSR Vistazul
ADEMI Tenerife
FDI Alcorcón

L’horari de tots els partits els poden trobar en el següent enllaç.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies