El cap de setmana del 20 i 21 de maig es disputa el IV Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de rugbi en cadira de rodes al “Centro Deportivo y Cultural de la ONCE” (Paseo de la Havana, nº 208) de Madrid amb la participació de la Comunitat de Madrid, Aragó i Catalunya.

Els partits comencen dissabte 20 per la tarda a partir de les 18h, diumenge al matí es disputaran els altres dos partits, la selecció guanyadora es proclamarà campiona d’Espanya. Per a Paula Morillo, seleccionadora catalana, “l’objectiu de la selecció és continuar treballant el joc d’equip i intentar donar minuts de joc als jugadors que estan començant, hem d’anar partit a partit per aconseguir revalidar el títol de l’any passat”.

Durant les dues jornades del Campionat d’Espanya també es portarà a terme una jornada de tecnificació dirigida a esportistes i entrenadors per millorar els seus coneixements, la tecnificació anirà a càrrec de la coordinació nacional del rugbi en cadira de rodes.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies