Aquest diumenge pel matí s’ha disputat XI Open de Boccia “Ciutat de Lleida” celebrat al pavelló Onze de setembre. Amb la presència de 23 participants dels Clubs, Esportiu Aremi, Sant Joan de Déu i Cocenfe Maestrat Vinaròs.

A la categoria de canaleta, el guanyador ha estat Sergio Sanahuja esportista del Cocenfe Maestrat Vinaròs, seguit per Jesús Pedros del Club Esportiu Aremi i en tercera posició Joan Mir de Sant Joan de Déu.

A la categoria manual, el guanyador ha estat Miniratou Demba seguit de Facundo Salvia i en tercera posició, Luis Javier Capuz, tots tres esportistes del Club Esportiu Aremi.

Per a Silvia Dalmau, coordinadora de la FCEDF a Lleida, “aquest és un campionat ja molt consolidat a la ciutat de Lleida i en cada edició anem augmentant participants, vam començar amb 15 i avui han estat 23 esportistes, destacant la presència de Sergio Sanahuja que ha vingut des de Vinaròs.”

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies